Hos os får du det bedste fra to verdener, da vi både tilbyder billige priser og høj kvalitet på din motorolie. Vi mener bestemt ikke, at man bør gå på kompromis med kvaliteten af motorolie, men derfor synes vi alligevel godt om at kunne give vores kunder et godt tilbud.

Forside » Olie og kemi » Motorolie » Tilbud på motorolie

Showing all 10 results

Vi har altid mængderabat på vores produkter

Hos Sparkøb.dk elsker vi at gøre en god handel med vores kunder, og derfor har vi altid gode tilbud til dig. Jo flere dunke eller tromler med motorolie, du køber, jo billigere en stykpris tilbyder vi. Derfor kan det sagtens svare sig at købe stort ind, når du har behov for at købe motorolie. Fyld lageret op og spar penge, når du handler din motorolie hos Sparkøb.dk.

Tilbud på din motorolie

Vi holder løbende udsalg på forskellige olietyper og -kvaliteter, så hold gerne øje med vores webshop, så du ikke går glip af de gode tilbud. Vi har et stort udvalg, så du kan få den motorolie, du skal bruge, og vi sælger blandt andet:

5W30 motorolie med god flydeevne, så din bil kan køre godt hele året rundt.
10W30 motorolie, der sikrer din traktor en god og sikker drift hele året rundt.
5W40 motorolie, der blandt andet passer til bilmærkerne Porsche, BMW og Renault.
10W40 motorolie til når din motorcykel eller større entreprenørmaskine trænger til ny olie.
15W40 motorolie, så motoren på din båd og dine større maskiner er sikre på en god drift i forskellige temperaturintervaller.

Få billig fragt på dit olietilbud

Hos Sparkøb.dk vil vi gerne gøre det let for dig at gøre en god handel, når du skal købe motorolie. Derfor tilbyder vi også, at du får billig fragt, når du køber et olietilbud hos os.