Tallene på motorolien beskriver det, der kaldes viskositeten. Det betyder, at de beskriver oliens træghed eller tykkelse samt evnen til at smøre under forskellige temperaturer. Jo lavere et tal foran W’et, jo bedre flydeevne har olien i kulde. Tallet efter W’et beskriver oliens evne til at flyde ved 100°.

Det vil sige, at en 5W30 motorolie har en god flydeevne i kulde, og at den samtidig også har en god flydeevne ved 100°. Derfor kan den betegnes som en helårsolie, der både fungerer godt ved varme og kolde temperaturer.

 

Forside » Olie og kemi » Motorolie » 5W30 motorolie

Showing all 14 results

Stort udvalg af 5w30 til ethvert behov

Hos Sparkøb.dk har vi et stort udvalg af 5W30 motorolie til din bil. Du finder både forskellige kvalitetsmærker med motorolie samt forskellige litermål, så du kan få nøjagtig dén mængde 5W30 motorolie, du har brug for. Vores udvalg byder på både dunke med 4, 5 og 20 liter samt tønder med 60 og 200 liter.

Vi har billige priser på 5W30 motorolie

Hos Sparkøb.dk kan du købe stort og spare penge, når du skal have tanket op på din motorolie. Vi bestræber os på altid at kunne tilbyde vores kunder gode og konkurrencedygtige priser. Det er vigtigt altid at kunne få fat i god 5W30 motorolie af høj kvalitet, når din bil har brug for det.

Syntetisk motorolie

Syntetisk motorolie er det ideelle valg, hvis du vil beskytte din bil og din motor lidt ekstra, og det kan ovenikøbet reducere dit brændstofforbrug, hvorfor det er billigere i længden. Vi sælger både fuldsyntetisk motorolie, fuldsyntetisk 2taktsolie og semisyntetisk motorolie.

5W30 til dit køretøj

Vi sælger 5W30 til Peugeot, Toyota, Ford, Citroën, Skoda og Renault. Er du i tvivl om, hvilken type motorolie din bil skal bruge, kan du altid kontakte os og spørge.