15W40 motorolie fra Goldenstone

Tallene på motorolien beskriver oliens træghed og smøreevne under forskellige temperaturforhold, hvilket også kaldes viskositet.

En 15W40 motorolie bruges ofte til racerbiler, der kører med enormt høje omdrejninger, hvor motoren ofte når en høj temperatur. 15W40 giver en god beskyttelse ved kolde starttemperaturer og er særligt god ved meget høje temperaturer.

Forside » Olie og kemi » Motorolie » 15W40 Motorolie

Showing all 3 results

Vi har et stort udvalg af motorolie

Hos Sparkøb.dk har vi et godt udvalg af Goldenstone 15W40 motorolie, så du altid kan få den mængde, du har brug for. Vores udvalg byder blandt andet på dunke med 4 og 20 liter, og på tromler med 200 liter.

Find billige priser og tilbud på 15W40 motorolie

Hos Sparkøb.dk tilbyder vi nogle af Danmarks bedste priser på 15W40 motorolie, og derfor kan du altid gøre en god handel hos os.

Syntetisk motorolie

Når det er muligt at anvende syntetisk motorolie, kan det ofte være en fordel, da det giver din motor en endnu bedre beskyttelse samt en mere optimal ydeevne og funktion.

 

15W40 olie – når det skal gå ekstra stærkt

Mangler du motorolie til din bådmotor, racerbil eller til landbrugs- eller entreprenørmateriel, kan du med fordel anvende 15W40 motorolie.