10W30 Motorolie til din bil

Tallene på en motorolie har intet med kvaliteten af olien at gøre. I stedet beskriver den motoroliens træghed og flydeevne ved forskellige temperaturer. En tyndere olie beskytter din motor godt ved koldstart, mens en tykkere olie beskytter din motor ved højere temperaturer.

En 10W30 motorolie giver en god beskyttelse til din motor, når den skal starte i meget koldt vejr, og samtidig beskytter den motoren, når den bliver driftsvarm om sommeren.

Forside » Olie og kemi » Motorolie » 10W30 Motorolie

Showing all 2 results

Stort udvalg til dine behov

Hos Sparkøb.dk finder du et stort udvalg af 10W30 motorolie til din traktor. Blandt vores udvalg finder du dunke med 20 liter, så du altid har nok olie til din traktor.

Billige priser på 10W30

Vi bestræber os på altid at have et godt udvalg med gode priser, og det er også altid gældende for vores 10W30 motorolie. Hos Sparkøb.dk finder du 10W30 motorolie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Funktionen af syntetisk motorolie

Syntetisk motorolie giver en endnu bedre beskyttelse af din motor, så den lettere kan yde maksimalt under mange forskellige temperaturer.
 

10W30 til de kendte store køretøjer

Vi sælger 10W30 motorolie til forskellige kendte traktormærker som Massey-Ferguson, Ford, John Deere, Caterpillar med flere.