Hydraulikolie med høj kvalitet

Hos Sparkøb.dk finder du et stort udvalg af Goldenstones hydraulikolie til dine slanger og maskiner. Med hydraulikolie fra Goldenstone er du sikker på, at dine maskiner og systemer altid vil have en optimal funktion. Hos os finder du både hydraulikolie 32, hydraulikolie 46 og hydraulikolie 68.

Forside » Olie og kemi » Hydraulikolie

Showing all 6 results

Hydraulikolie til dit køretøj – hvilke køretøjer bruger hydraulikolie?

Mange forskellige slags maskiner, køretøjer og maskinelt udstyr bruger hydraulisk olie.

Hydraulikvæske er en vigtig komponent i det hydrauliske system, der er med til at understøtte kraftoverførsler gennem systemer, maskiner og udstyr. Hydraulikolie anvendes derfor bredt i industrien lige såvel som til lastbiler, i landbruget til både maskiner og udstyr samt på maritimt udstyr mm.

Skal du bruge hydraulisk olie til dit køretøj eller til en maskine, bør du vælge den rigtige type for at den arbejder mest effektivt. Det betyder blandt andet, at du bør gå efter samme viskositet, som du i forvejen anvender.

Hydraulikolie, gearolie og transmissionsolie – er det det samme?

Mens gearolie og transmissionsolie dækker over samme produkt, er hydraulikolie noget ganske andet. Hvor gear- og transmissionsolie smører de bevægelige dele i motor og gearkasse, bruges hydraulikolie og -væske til at overføre energi gennem rør eller andre dele.

Hydraulikolie adskiller sig også fra gear- og transmissionsolie i produktets sammensætning. Hydraulisk olie består nemlig som regel både af en baseolie og af additiver.

Billig hydraulikolie

Hos Sparkøb.dk tilbyder vi altid mængderabat, og vi har storkøb, så du med fordel kan købe stort ind til din maskiner, når du mangler hydraulikolie til din traktor. Vi garanterer, at du altid gør et godt køb, når du handler med os.

Blandt vores sortiment finder du forskellige typer af hydraulikolie, der passer til forskellige maskiner, og du kan ovenikøbet både købe i 20 liters dunke og 200 liters tønder, så ethvert behov kan opfyldes.