Udvalg af gearolie, transmissionsolie og servoolie til din bil.

Forside » Olie og kemi » Gearolie, servoolie og transmissionsolie

Showing 1–16 of 34 results

Gearolie er vigtig for din bil

Gearolie er den olie, der anvendes til gearkasser. Gearolie sikrer, at de indre dele af gearkassen ikke gnider sammen og bliver slået i stykker. Gearolie forlænger dermed gearkassens levetid. Du skal holde øje med standen på gearolien og påfylde det regelmæssigt. Det er en god ide at have et mindre lager af gearolie, så du ikke løber tør. Det er nemlig en dårlig ide at køre i sin bil, med for lidt gearolie i bilen.

Sådan finder du en rigtige mængde: Du kan finde den anbefalede mængde i instruktionsbogen til din bilmodel. Hvis du er i tvivl, kan du altid spørge os.

 

Olie til din bilmodel

Her på kategorien finder du olie der passer til de mest solgte bilmærker i Danmark. Toyota og VW er nemlig et meget populært bilmærke i Danmark, efterfulgt af Ford, Opel, Peugeot. Du kan med fordel benytte vores olie til netop disse mærker.

Vores gearolier og passer også til kvalitetsbiler.
BMW, Audi Volvo og Mercedes Benz bliver produceret med fokus på ekstra god kvalitet. Derfor passer GoldenStone også til disse kvalitetsbiler. Du kan derfor med fordel spare penge på det løbende vedligehold, ved at benytte GoldenStone.

Transmissionsvæske – også kaldet transmissionsolie eller gearolie

Olien / væsken hjælper gearkassen med at fungere som den skal. Der findes to typer transmissionsolier: En traditionel og syntetisk. Du finder begge typer hos os. Skal du vælge traditionel og syntetisk? Du kan finde typen i din instruktionsbogen.

 

Servoolie

Olien til servo: Goldenstone servoolie er en topkvalitets servoolie, der matcher de tyske produkter på markedet. Goldenstone servoolie sikrer, at du får det bedste ud af din servostyring, og at du derfor ikke vil få fremtidige problemer med din servostyring. Servoolien er velegnet til alle biler med servostyring. Køb Goldenstone servoolie til en god pris hos os.

 

Køb din gearolie, transmissionsolie og servoolie online.

Du kan købe gearolie, transmissionsolie og servoolie til en fordelagtig pris på sparkoeb.dk. Der er et stort udvalg af gearolie, så du kan finde den type, der passer til din bil og dine behov. Hvorfor er gearolie, transmissionsolie og servoolie vigtig?

– Sikre din maskine mod skader og slitage med den rette olie.

– Øge levetiden på motoren og gearkassen.

– Spar penge på vedligehold ved at købe transmissionolie, gearolie og servoolie os hos.

Du kan også få hjælp til at finde den rigtige gearolie til din bil ved at kontakte os.