Bremsevæske

Bremserne er en af de vigtigste dele af bilens sikkerhedssystem, og er der ikke styr på dine bremser og alt det dertilhørende, kan det ende fatalt. Derfor er det naturligvis vigtigt at have styr på bilens bremsevæske, så du sikrer en optimal funktion og vedligeholdelse af bremserne. Lige såvel som at du tanker din bil med benzin eller diesel og fylder motorolie og sprinklervæske på efter behov, er det også nødvendigt at holde øje med bilens bremsevæskebeholding.

Hos Sparkøb.dk finder du et stort udvalg af bremsevæsker og bremserens fra Goldenstone, så du nemt og sikkert kan holde din bil køreklar.

Forside » Olie og kemi » Bremsevæske og Rens

Showing all 6 results

Stort udvalg af DOT 4 bremsevæske

Ved langt de fleste personbiler styres bremserne via hydraulik. Det betyder, at kraften, der skal bruges til at bremse bilen, sker gennem væsker. Derfor er bremsevæske altså én af de allervigtigste væsker, som bilen har for at kunne have en sikker operationel funktion.

Vi fører Goldenstones bremsevæsker, der med sin høje kvalitet sikrer dig og andre trafikanter, når du kører bil. Goldenstones bremsevæsker er højtydende væsker fremstillet på glykobasis, som særligt viser sin ydeevne, når bremserne rigtigt bliver sat på arbejde ved.

Du finder et stort udvalg af DOT 4 bremsevæsker i dunke med 1, 4, og 20 liter, så du kan få ethvert behov for bremsevæske opfyldt.

Husk at benytte den korrekte bremsevæske

Din bil skal have alt den rigtige olie og de rigtige væsker for at kunne køre optimalt, og derfor bør du også have styr på, hvilken type bremsevæske, din bil skal bruge. Der findes nemlig både DOT 3, DOT 4 og DOT 5 bremsevæsker særligt anvendelige til forskellige køretøjer.

Læs instruktionsbogen til din bil og find ud af, hvilken type bremsevæske, du skal bruge.