Vores udvalg af additiver til din bil og brændstof.  Her kan du finde fire populære additiver: Benzin system rens additivdiesel system rens additivstop udstødningsrøg additivpartikelfilter rens diesel additiv

Forside » Olie og kemi » Additiver

Showing 1–24 of 35 results

Sådan køber du additiver til din bil?

Hvis du ønsker at købe additiver, er der et par ting, du skal huske på. Den vigtigste faktor er at vælge det rigtige additiv til din bil og brændstoftype. Der findes nemlig forskellige additiver til benzin- og dieselmotorer.

En anden vigtig overvejelse er kvaliteten af additivet. Der er nemlig mange forskellige mærker på markedet, så det er vigtigt at lave din research og vælge et mærke der ikke skader din bilmotor.

Du skal også beslutte, hvor meget additiv du har brug for. Dette afhænger af størrelsen på din bil, og hvor ofte du kører.

Vores udvalg af additiver

Vores additiver forbedrer din bils ydeevne samt renser, plejer og vedligeholder systemet. Tilsætning af additiver i benzin og diesel er derfor en fordel, da additiverne forbedrer egenskaberne i bilens brændstof eller olie.

Vores udvalg består blandt andet af produkter fra GoldenStone der matcher den tyske standard – bare til billigere penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En anden fordel ved GoldenStone additiver, er at de er nemme at bruge – du skal blot tilsætte en flaske/spray i tanken.

Råd og vejledning

Hos sparkoeb står vi klar til at hjælpe med vejledning og rådgivning. Du kan finde det produkt der passer til lige netop din bil. Kontakt os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.