Stort udvalg af olie, kemi og væsker til bilen

Hos SPARKØB.DK har vi et bredt udvalg af motorolie til en fordelagtig pris. Den billige pris behøver ikke altid at afspejle produkter af lavere kvalitet. Vores ambition har altid være at føre markedets bedste udvalg inden for motorolie, kemi og andre væsker til bilen. Alt vores olie på hylderne er af højeste kaliber, hvor du blandt andet finder mærker som:


Forside » Olie og kemi

Showing 1–16 of 137 results

Motorolie (54)

Gearolie, servoolie og transmissionsolie (34)

Hydraulikolie (6)

Bremsevæske og Rens (6)

Diverse olie (6)

Additiver (33)

Kølervæske (14)

AdBlue (4)

– Rheinol – tysk kvalitetsolie
– Goldenstone – kvalitets tysk/europæisk motorolie
– OEM
– Chempioil – kvalitets europæisk olie

Ovenstående er bare et udpluk af vores produktportefølje med kvalitetsmotorolie. Husk, der er mærkbar forskel på billig motorolie og luksusolien. Her hos SPARKØB.DK kan vi give en god pris på markedets bedste olieprodukter, da vi selv importerer fra vores tyske producenter, og derfor slipper du for bekostelige mellemled i handlen. Hos SPARKØB.DK finder du blandt andet olietyper som:

– Transmissionsolie
– Servoolie
– Gearolie
– Hydraulikolie
– Kølervæske samt andre produkter til almen vedligeholdelse

Fra vores sortiment har du mulighed for at bestille vores motorolie i store mængder. Du kan f.eks. vælge diverse produkter til bilpleje i følgende litermåls-skalaer: 1 l./4 l./60 l. og helt op til 1000 liter.

SPARKØB er leverandør til både private og det professionelle erhverv. I vores webshop har du mulighed for at bestille vores produkter i store skaler, så du både sparer penge og samtidig er dækket godt ind på dine produkter i fremtiden. Har du brug for en særlig leverandøraftale, kan du altid kontakte os.

Giv din motorolie en jævnligt tjek
Hvis din bil skal være langtidsholdbar, der det en god idé at tjekke niveauet af bilolie jævnligt. En tommelfingerregel er at give din bil et olietjek for hver 1000 kilometer, du kører og også gerne efter længere køreture. Støv, salt eller mudrede veje tager hårdt på olieniveauet, og du kan undgå unødvendige rustskader og mekanikerbesøg, hvis du husker løbende at vedligeholde med olie til din bil.

 

Hvilken type bilolie skal jeg bruge?

I instruktionsbogen til din bil finder du, hvilken motorolie der anbefales. Det er selvfølgelig vigtigt, at du både overholder olietype og følger rådene for smørerintervaller. Her hos SPARKØB.DK finder du en lang produktrække af både oliemærker og olietyper. Ud over billig almen motorolie, finder du også gearolie til både automat- og manuelle gear.

Bemærk, flere af vores olier går ind under begrebet ”Recycle Oil”, hvilket betyder, at olien er genbrugt, uden der indgås kompromiser med kvaliteten. Hos SPARKØB.DK går vi nemlig ind for en grønnere fremtid, også når det kommer til olieprodukter.

Herudover har vi også et bredt udvalgt inden for almene kemiske produkter, som er uundværlige for den optimale bilpleje. Benyt vores søgefunktion for at finde frem til den rette motorolietype eller det kemiske produkt, som du lige står og mangler på hylden i garagen. Husk at søge efter den rette type motorolie alt efter din bils mærke og model.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vi er altid klar med professionelle svar, så du og din bil kan komme godt videre.