Vi et stort udvalg af professionelle sprøjtepistoler til dig, der skal sprøjtemale din bil.

Forside » Lakprodukter » Sprøjtepistol

Showing 1–24 of 36 results

Sprøjtepistoler til stærke priser

Hos Sparkøb.dk tilbyder vi et stort udvalg af sprøjtepistoler til dig, der skal sprøjtemale din bil. Vi har et bredt udvalg med sprøjtepistoler til forskellige formål, så du netop kan finde den, der passer til dit projekt. Vores sprøjtepistoler henvender sig til private hobbyværksteder såvel professionelle autolakerer, der har brug for det rette udstyr.

 

Før du sprøjtemaler din bil …

.. er det godt at vide, hvordan du skal gøre, for at du får det bedste resultat. Følgende er en guide til, hvordan du opnår de bedste resultater, når du sprøjtemaler din bil.

  • Inden du går i gang med at sprøjtemale din bil, bør du altid huske at rense karrosseriet grundigt med en silikonefjerner. Herefter kan du gå i gang med malingen.
  • For det første bør du aldrig påføre for tykt et lag af maling, da det kan giver en ujævn overflade på bilen.
  • For det andet bør du kun arbejdet ét sted på bilen ad gangen, så du fokuserer din indsats, og så du får gjort arbejdet gjort færdigt, inden du går videre til næste del.
  • Vigtigt er det desuden også at huske grunding, så maling sidder godt fast og får en skarp overflade, så din bil kommer til at fremstå som ny.

 

Sæt et personligt præg på din bil

Med en sprøjtepistol gøres arbejdet nemt og effektivt, og du får hurtigt flotte resultater og et spritnyt udtryk på din bil. Vores udvalg byder på sprøjtepistoler i forskellige størrelser, så mulighederne er mange. Du kan desuden let lave andre småjusteringer på din bil, der er med til at give den et præg af din personlige stil. Det kan fx være at reparere fælgene, hvis de er ridsede eller at skifte fælge til nogle i en anden farve.