Tilbehør og værktøj til dine dæk

Her i vores webshop finder du det største udvalg af professionelt dæk-tilbehør af høj, tysk kvalitet til markedets bedste priser. Uanset om du er på udkig efter tilbehør og værktøj til dit dækcenter eller autoværksted, har vi med sikkerhed de produkter, der passer til dine opgaver og services. Tag et kig her på siden, hvor du finder alt inden for dæk tilbehør.


Forside » Dæk tilbehør

Showing 1–16 of 139 results

Dæklapper (25)

Afbalanceringskloder - Lim klodser (11)

Afbalancerings klodser til stålfælge (14)

Afbalancerings klodser til alufælge (1)

Fælge og dæk tilbehør (106)

Dækventiler (18)

Private og virksomheder handler ved os

SPARKØB er leverandør til både private og det professionelle erhverv. I vores webshop har du mulighed for at bestille vores produkter i store skaler, så du både sparer penge og samtidig er dækket godt ind på dine produkter i fremtiden. Har du brug for en særlig leverandøraftale, kan du altid kontakte os.

Hvis du har spørgsmål til et eller flere af vores produkter, kan du altid ringe til vores kundeservice på 25 65 35 35 eller skrive en mail til os på info@sparkoeb.dk , så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Dæk tilbehør – Gode produkter til gode priser

Et godt og langtidsholdbart resultat kræver naturligvis de rigtige produkter. Her i webshoppen finder du alle de produkter, du skal bruge for at kunne levere den bedste service overfor dine egne kunder. I kategorien med dæktilbehør kan du købe alt fra en dækmaskine til en afbalanceringsmaskine og afbalanceringsklodser. Hvis du eksempelvis skal købe afbalanceringsklodser, har vi dem både til stålfælge og alufælge. Du kan blandt andet også købe dækventiler, dæklapper og et væld af forskelligt dækværktøj.

Udover vores dæktilbehør kan du også købe kvalitetsdæk i shoppen. Dem kan du se og læse mere om Her

Du kan også finde dækværktøj

Når du køber dæk tilbehør og dækværktøj i vores webshop, får du et par fordele med i købet, som giver dig ro i maven. Vi sørger nemlig altid for en hurtig levering af dit køb, og du får samtidig også 30 dages fuld returret, hvis du fortryder dit køb. Vi samler på tilfredse kunder, så det er vores fornemste opgave at levere en god service. Vi vil gerne være din foretrukne leverandør af dæk tilbehør.