Med rense- og blæsepistoler får du en kraftig og effektiv rengøring af bilen

Forside » Bilpleje » Interiør » rense- og blæsepistoler

Viser alle 5 resultater

Effektiv rensepistol med tornadoeffekt

Vores tornado rensepistol bidrager til arbejdsglæden, når du skal vaske bil. Få en kraftig og effektiv rengøring af bilen, både indvendig og udvendig, når du bruger en rensepistol til at komme godt omkring bilen.

 

Løsner med stor kraft skidt og snavs fra overflader.

Både indvendig og udvendig i bilen er der mange små kanter og steder, hvor det kan være svært at komme til. Derfor kan man ofte have brug for et redskab til at få gjort bilen ren helt til bunds. Tornado rensepistolen er ekstra god at bruge til de steder, der normalt er svære at komme til med almindelige vandslanger eller vaskebørster.

Vores tornado rensepistol fra Goldenstone er en meget kraftig luftpistol, der bidrager til en effektiv rengøring og pleje af bilen. Den kan både anvendes til at rense sæder og måtter ved bare at bruge lufttrykket, og ligeledes kan den bruges sammen med vinylrens og dækshine.

 

Giv bilen en hovedrengøring

Hos Sparkøb.dk tilbyder vi et stærkt udvalg af gode rensepistoler. Med en effektiv rensepistol får du mulighed for at komme godt ned i de små revner i sæder og omkring instrumentbrættet, omkring fælge og meget andet. Til dig, der ønsker at kræse lidt ekstra for rengøringen af din bil, er en tornado rensepistol uundværlig!

Tag et kig på vores udvalg og find den perfekte tornado rensepistol, der matcher dine behov.