Fælgrens fjerner skidt og snavs og sørger for, at dine fælge holder sin bedste form.

Forside » Bilpleje » Dæk og fælgpleje » Fælgrens

Viser alle 3 resultater

Forlæng levetid med vedligeholdelse og pleje af fælgene

Da fælgene som regel bliver mere beskidte end resten af bilen, og da de ovenikøbet har flere kanter og mange små indhak, hvor det er svært at få skidtet af, er det nødvendigt at investere i en god fælgrens. En god fælgrens løsner effektivt skidt og snavs uden at skade fælgene.

Plej dine fælge med den rigtige rens!

Få bilen til at se ud som ny med en god rens. Det er ikke lige gyldigt, hvilken type af rens du bruger til dine fælge. Brug den rigtige fælgrens og mærk forskellen!

Dine fælge bliver, ligesom dine dæk og bilens undervogn, udsat for meget forskellige betingelser, hvor der i vintermånederne er masser af sne og salt, og i sommermånederne masser af sand og sol. Derfor er det vigtigt at tilpasse fælgplejen de betingelser, de er under, således de bedste resultater opnås.

Hvad er en god fælgrens?

En god fælgrens er kendetegnet ved, at den effektivt eliminerer snavs og bremsestøv. Hos Sparkøb.dk har vi et stærkt udvalg af fælgrens fra Goldenstone.

Er dine fælge meget beskidte, kan du med fordel først vaske dem med vand og sæbe, og siden med fælgrens, der giver den korrekte pleje og det mest effektive resultat. Slut af med en dækshine, der også efterlader dine dæk og gummipaneler med et flot, skinnende resultat.