Køb vores auto- og bilshampoo der virker både effektivt og godt med snavs.

Forside » Bilpleje » Bilvask » Autoshampoo

Showing all 3 results

Autoshampoo – når bilen skal være helt ren

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vasker din bil i. En god shampoo til bilen hjælper med at få bilen skinnende ren og giver derved de flotteste resultater.
Kræs lidt ekstra for lakken på din bil og find bilshampoo til både manuel rengøring af bilen, samt til når du bruger en skumlanse til bilvasken. Vi forhandler et stærkt udvalg af bilshampoo fra brandet Goldenstone, hvor kvaliteten altid er i top.

 

Professionel rengøring af din bil

Ved brug af den rigtige autoshampoo får du gode resultater ved hver bilvask! Hos Sparkøb.dk forhandler vi flere forskellige typer af autoshampoo, så du netop kan få den, der passer til din bil. Vores udvalg byder blandt andet på:

  • Autoshampoo uden voks
  • Autoshampoo til højtryksrenser
  • Autoshampoo til skumlanse
  • Autoshampoo til manuel rengøring
  • Særlig autoshampoo til brug ved fælgrens

 

Bilpleje med god autoshampoo

Pleje af din bil er vigtig, og derfor er det også vigtigt at vælge de rigtige produkter. Du ville heller aldrig vaske hår med opvaskemiddel – så derfor fortjener din bil naturligvis også den rigtige type af sæbe. Autoshampoo produceres med særlige pH-værdier, således lakken behandles korrekt, samtidig med at det er muligt at opnå de reneste resultater. Hos Sparkøb.dk forhandler vi kun de bedste produkter til dig og din bil – og vi gør det altid til de bedste priser.