Sparkøb Samlinger

POPULÆRE KATEGORIER

Gennemse de bedste kategorier på vores hjemmeside Sparkøb

Find din dæk (190)

Lakprodukter (724)

Bilpleje (265)

Dæk tilbehør (139)

Olie og kemi (142)

Pakketilbud (16)

Slibepapir og sliberondeller (248)

Pærer og lygter (93)

Flexrør - Udstødning - Bagpotter (57)

Bremse tilbehør (39)

Værktøj (127)

Værkstedsprodukter (169)

Tape - Lim - Pakning (60)

Reservedele (55)

Elektronik (19)

Alt i biltilbehør, vedligeholdelse og reservedele

Hos Sparkøb.dk vil vi gerne være billige, og vi strækker os langt for, at vores tilbud matcher vores kunders ønsker. Vi sælger både direkte til private kunder, men er også leverandører til en række butikker. På vores webshop finder du alt, du har brug for af biltilbehør, vedligeholdelse og reservedele til din bil.

Køb af dæk online

Hos Sparkøb.dk kan du nemt finde billige dæk online uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brug vores søgeværktøj, indtast dine dækoplysninger og se, hvilke dæk vi har på lager, der passer til din bil.

Olie og Kemi

Vi har et stort udvalg af forskellige olier og væsker til bilen. Vi sælger altid vores produkter til yderst gode priser, og derfor kan du finde et stort udvalg af billig motorolie hos os. Vi forhandler blandt andet:

Motorolie:
Vores udvalg består af både forskellige størrelser, kvaliteter og vi har derfor motorolie til mange forskellige køretøjer. Vi tilbyder 5W30, 10W30, 5W40, 10W40 og 15W40. Vi holder løbende tilbud på motorolie.

Hydraulikolie: Vi har også et bredt udvalg af hydraulikolie, og her finder du både 20 liters dunke og 200 liters tønder.

Gearolie: Vi tilbyder desuden et større udvalg af gearolie, hvilket også kaldes transmissionsolie eller servoolie.
Vi har naturligvis også et stort udvalg af alle de vigtige kemiske væsker, din bil har brug for. Vi forhandler blandt andet:

Bremsevæske: Hos Sparkøb.dk finder du både bremsevæske og bremserens af høj kvalitet til gode priser.

Kølevæske: Vi har også et stort udvalg af kølervæske og kølerrens i forskellige litermål.

Dæktilbehør

Hos Sparkøb.dk sælger vi alt slags dæktilbehør, så du altid kan være godt kørende. Vores brede udvalg består blandt andet af:

Dækklapper: Vores udvalg af dækklapper byder på alt fra reparationskit, dækklapper i forskellige størrelser og meget mere.

Afbalanceringsklodser: Vi tilbyder et stort udvalg af afbalanceringsklodser, og på vores webshop finder du både afbalanceringsklodser med lim, afbalanceringsklodser til stålfælge og afbalanceringsklodser til alufælge.

Dækventiler: Blandt vores udvalg finder du 100 stk. indvendige dækventiler, eller du kan finde forskellige størrelser såsom TR414 og TR413.

Pære og lygter

Det er alfa omega, at din bil har pærer med et højt funktionsniveau og en høj kvalitet. Netop dette finder du i vores store udvalg af pærer og lygter. Vi forhandler blandt andet:

D1S – D2S pærer 12v: Find dine D1S – D2S pærer med 12v til dine forlygter, eller find de sikringer, du mangler.

H1 – H3 pærer 12v: Vi tilbyder også et større udvalg af H1 – H3 pærer med 12v, og vi tilbyder naturligvis mængderabat herpå.

H4 pærer 12v: Vores udvalg byder også på et stort udvalg af H4 pærer med 12v til dine forlygter samt sikringer hertil.

H7 pærer 12v: Blandt vores sortiment af H7 pærer med 12v finder du både pærer, pæresæt og sikringer, så du finder alt, du skal bruge til dine forlygters funktion.

H11 pærer 12v: Find dine H11 pærer med 12v til dine forlygter på vores webshop.

Tilbehør til sikringer: Hos Sparkøb.dk finder du alt i tilbehør til sikringer.

Arbejds- og inspektionslamper: Har du brug for noget godt lys, når du skal skifte olie, dæk eller noget helt andet ved din bil, kan du med fordel se vores udvalg af arbejdslamper og inspektionslamper.

Lamper og pærer 230v: Udover vores store udvalg af pærer til biler, har vi også et stort udvalg af lamper og pærer, herunder også LED spots, LED-strips og meget mere.

Bilpleje

Hos Sparkøb.dk kan du købe alt til bilen inden for bilplejeprodukter, hvor vi har et stort udvalg af alt det, der kan holde din bil godt kørende. Vi sælger blandet andet:

Lakpleje: På vores webshop finder du alle de nødvendige produkter til at give din bil en god lakpleje.

Polermaskiner: Vi tilbyder et større udvalg af polermaskiner i høj kvalitet, når din lak trænger til polering.

Klude og svampe: Hos Sparkøb.dk tilbyder vi et stort udvalg af klude og svampe til bilen og af svampe til poleringsarbejde.

Renseprodukter: For at kunne give din bil den bedste rens, har du naturligvis brug for gode renseprodukter. Vi tilbyder et stort udvalg af alt det, der får din til at skinne som ny.

Dæk- og fælgpleje: Hold dine dæk og fælge skarpe og i god stand, og find alt du skal bruge til dæk- og fælgpleje blandt vores store sortiment af bl.a. fælgrens og dækshine.

Bilvask: Hos Sparkøb.dk finder tilbyder vi et stort udvalg af produkter og tilbehør til bilvask med alt fra skumlanser, Tryksprøjter, rensepistoler, autoshampoo og glasrens.

Interiør: Når sæderne skal renses, børstes af eller bilen trænger til lidt frisk luft, finder du på vores webshop alt, hvad du skal bruge til at pleje din bils interiør.

Lakprodukter

Pust nyt liv i din bil og giv din bil en opgradering med én af vores mange lakprodukter. Vi tilbyder et stort udvalg, og du finder blandt andet:

Spartel: Hos Sparkøb.dk finder du alt, du skal bruge af spartelmasse og tilbehør hertil.

Primer, filler og grunder: vi tilbyder et stort udvalg af primers, fillers og grundere af høj kvalitet, til når din bil skal have lavet en lakbehandling.

Klarlak, hærder, silikonefjerner og fortynder: Når din bil skal have en lakbehandling, er det vigtigt, at det gøres med ordentlige produkter af høj kvalitet. Hos Sparkøb.dk finder du alt, du skal bruge af klarlak, hærder, silikonefjerner og fortyndere.

Autolak: Vi forhandler naturligvis også et stort sortiment af Autolak og lak i mange forskellige farver. Vi har også de nødvendige produkter der skal benyttes i processen: slibepapir og sliberondeller samt vådslibepapir og vandslibepapir.

Afdækning: Vores sortiment byder på et stort udvalg af afdækning, både til dig og til din bil.

Alt til værkstedet: Mangler du udstyr til værkstedet, er Sparkøb.dk det rette sted at gøre en god handel.

Værktøj og tilbehør: Vi forhandler alt det relevante værktøj og tilbehør, du skal bruge sammen med dine lakprodukter - herunder sprøjtepistoler

Special tilbud

Gratis fragt fra 2999 kr

Vi tilbyder gratis forsendelse
til alle ordrer over 2.999 kr

SPARKØB FORDELE

Hvorfor vælge os?

Gode grunde til at vælge os

Høj kvalitet

Hos SPARKØB er høj kvalitet omdrejningspunket for hele vores virksomhed, og vi leverer kun produkter, som vi til enhver tid kan stå inde for.

Tillid og sikkerhed

Vi i SPARKØB giver vores værdsatte kunder de bedste sikkerhedsniveauer for deres detaljer på vores hjemmeside og inden for betalinger.

Laveste priser

Vores produkter har den bedste kvalitet med de bedste priser. SPARKØB er markedsleder, der nogensinde har konkurrencedygtige priser.

Stor erfaring

Vi i SPARKØB har en stor erfaring inden for køb af bildæk, olier & additiver, bilpleje, lakprodukter og Dæk tilbehør.

Retfærdig returpolitik

Vi giver vores værdsatte kunder 30 dages returret for at være sikre på, at de er% tilfredse med de produkter, de har købt.

Kundetilfredshed

Vi stræber altid efter at tilfredsstille vores værdsatte kunder og vinde deres tillid ved at tilbyde fremragende service døgnet rundt

Gratis fragt.

fra 2500 kr

Bedste support.

Per e-mail eller telefon

Sikre betalinger​.

Alle betalingsmetoder

Pengene tilbage garanti.

30 dages fuld returret